Afterparty


A night to remember


Thuishaven heeft zich in een paar jaar tijd ontwikkeld tot the place to be. Direct na afloop van het Gay Circus presenteren wij een wervelende afterparty tot 03.00 uur. Het Gay Circus brengt niet alleen de beste circusacts en dansers maar ook de beste DJ’s en MC’s.

DJ SHARON O LOVE is binnen enkele jaren uitgegroeid tot de DJ binnen de gay scene. Funhouse, Sexy Party, NY en Winter Pride, bij alle grote dancefeesten in Europa is zij aanwezig. Wanneer zij draait voel je de energie, warmte, liefde en waardering voor de mensen waarvoor zij optreedt.

MC MISS BUNTY is een van de grootste MC’s & freestyle vocalistes van ons land (bekroond met de Grote Prijs van Nederland). Ze had wereldwijd hits op bekende danslabels. Ze heeft samengewerkt met nationale en internationale DJ’s in zeer verschillende stijlen zoals David Guetta, Deep Dish en Kerri Chandler. Miss Bunty is niet in een hokje te plaatsen en past dus perfect bij het Gay Circus.

DIVA MAYDAY (Nederlands bekendste travestie-personality) is bij het grote publiek bekend als host en presentatrice. Niet voor niets is zij ook de leading lady van het Gay Circus. Inmiddels zit zij 30 jaar in het vak en draait als DJ op grote feesten in binnen- en buitenland. Ook tijdens de afterpaty van het Gay Circus zal zij haar opwachting maken samen met MC Miss Bunty.